Головна Новини Суспільство Війна з Росією Провал демілітаризації: Резніков зробив заяву про масштабне виробництво зброї в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Провал демілітаризації: Резніков зробив заяву про масштабне виробництво зброї в Україні

Міністр оборони переконаний, що потрібно максимально швидко розвивати національний ВПК, бо це і є, зокрема, запорука незалежності України

6 січня 2023, 09:52 comments1736
Поділіться публікацією:

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну може відкрити друге дихання у вітчизняного військово-промислового комплексу. Тому що після завершення війни в Україні те озброєння, яке буде випробувано на полі бою в Україні та яке буде вироблено в Україні, матиме особливу цінність на світових ринках. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив міністр оборони Олексій Резніков, пише "Укрінформ".

Провал демілітаризації: Резніков зробив заяву про масштабне виробництво зброї в Україні

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Це (Ред. – війна) точно сьогодні виклик для українського ВПК як для державного, так і для приватного, та можливості. А найголовніше – все, що протестовано у цій війні в Україні, завтра матиме знак якості номер один на будь-яких ринках. Тому я, як кажуть діти, затято підтримую український ВПК і готовий все, що від мене залежить, робити для нього", — сказав Резніков.

Міністр переконаний, що потрібно максимально швидко розвивати національний ВПК, бо це і є, зокрема, запорука незалежності України; адже поки що міжнародні партнери постачають зброю, а потім можуть припинити.

"Тому ми маємо робити все – від гармат, снарядів, танків, літаків, ракет тощо", — наголосив глава Міноборони.

Він також розповів, що є багато прикладів, коли партнери не давали Україні певних видів озброєння, оскільки "боялися ескалації", а після використання українцями своєї зброї почало надходити і іноземне такого типу. Так, за словами Резнікова, були отримані протикорабельні "Гарпуни" після того, як українські "Нептуни" потопили флагман Росії "москва".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали справжні цілі Путіна в оголошенні різдвяного перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло — поки що не танки, але вже близько: яку зброю має намір передати Україні Німеччина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини