Головна Новини Суспільство Війна з Росією Просто божевілля: Фіцо запропонував вдарити ракетою по Брюсселю
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто божевілля: Фіцо запропонував вдарити ракетою по Брюсселю

Словацький прем'єр запропонував, щоб одна з ракет «розбила якийсь фонтан в Брюсселі», аби члени Європарламенту перестали підтримувати передачу Україні далекобійної зброї

сьогодні, 19:50
Поділіться публікацією:

 Словацький прем'єр-міністр Роберт Фіцо висловив критику щодо постачання Україні далекобійних ракет, заявивши, що такі дії лише заохочують продовження війни. Про це він розповів під час свого виступу з нагоди 80-річчя Карпатсько-Дуклянської операції, повідомляє видання Hlavný Denník.

Просто божевілля: Фіцо запропонував вдарити ракетою по Брюсселю

Роберт Фіцо (фото з відкритих джерел)

Фіцо зазначив, що деякі члени Європарламенту підтримують передачу ракет Україні без належного усвідомлення наслідків. За його словами, в Європі сформувалася "збочена мода", яка полягає в тому, що замість зусиль зі зупинення війни відбуваються гучні заяви та приймаються рішення, що лише сприяють продовженню бойових дій.

"Мені шкода, що в Європі з'явилася така збочена мода, коли замість того, щоб зупинити гуркіт гармат, ми чуємо бурхливі оплески, гучні вітання і часто значні матеріальні рішення, які тільки заохочують війну продовжуватися," — зазначив політик.

Прем'єр-міністр також зробив провокаційний коментар щодо Брюсселя, заявивши, що політики можуть усвідомити, про що йдеться, лише коли постраждають від наслідків своїх рішень.

"І раптом ми чуємо, як деякі члени Європарламенту з легкістю весняного вітерця говорять про ракети середньої дальності, про ракети великої дальності. Ну, образно кажучи. Можливо, одна така ракета могла б розбити якийсь фонтан у Брюсселі, щоб вони зрозуміли, про що, власне, йдеться", – сказав Фіцо.

На думку Фіцо, для припинення війни слід докладати більше зусиль на дипломатичному рівні та закликати всі сторони конфлікту зупинити військові дії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  чи блокуватиме Словаччина шлях до членства України в ЄС та НАТО

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини