Прокуратура опубліковала фото наслідків влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі

За словами президента України Володимира Зеленського, окрім багатоповерхового будинка, рашисти вразили офіс СБУ в Дніпрі

Ворог поцілив у багатоповерховий будинок м. Дніпра, є поранені - розпочато розслідування. Про це, як повідомляють "Коментарі", інформує пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), - сказано у офіційному повідомленні прокуратури. - Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та адмінбудівлю. За попередніми даними, троє людей отримали поранення. Кількість потерпілих встановлюється".

Наразі проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора. На місці події працюють працівники ДСНС та правоохоронці області. Триває ліквідація пожежі.

Офіційне повідомлення доповнюють фото пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що російський теракт прокоментував президент України Володимир Зеленський, пообіцявши відповідальність "сволоті".

"Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор, - написав в своєму телеграм-каналі глава держави. - Оперативно провів розмови з СБУ, МВС, ДСНС, керівником ОВА. Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі. Зробимо все, щоб притягнути Росію до повного покарання за агресію й терор проти наших людей. Ця сволота відповідатиме. Зробимо все заради справедливості".

Тим часом, у Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО.

Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі.