Прогнози про те, що ЗСУ зайдуть до Криму, здійснилися: у ГУР зробили заяву

У Буданова нагадали українцям про неодноразові рейди українських бійців до Криму

Заяви офіційних осіб та військово-політичного керівництва – це інструмент впливу. Але прогнози щодо заходу ЗСУ до Криму здійснилися, українці там були цього року. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Суспільному" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Представник української розвідки прокоментував численні заяви та прогнози про те, що цього року українська армія зайде до окупованого Криму. Юсов наголосив, що інформація – це теж зброя.

"Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва також інструмент впливу. Вони (заяви - ред.) робляться тоді, коли це потрібно і виходить відповідний результат", - сказав Андрій Юсов.

При цьому представник ГУР наголосив, що українські військові цього року, зокрема влітку, побували у тимчасово окупованому Криму.

"А щодо конкретних заяв - вони здійснилися. Українці були в Криму цього року і цього літа", - додав Юсов.

Варто нагадати, що цього року українські військові провели низку успішних операцій у Криму та поблизу нього. Зокрема, були також вилазки на окупований острів.

Однією з найуспішніших операцій українських розвідників було повернення контролю над "вежами Бойка" - нафтовидобувними платформами біля берегів Криму у Чорному морі, які Росія захопила ще 2015 року. Терористи використовували конструкцію з початку повномасштабного вторгнення у військових цілях.

Раніше "Коментарі" писали – українські захисники знищили у порту окупованої Феодосії великий десантний корабель "Новочеркаськ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кирило Буданов висловився про нові спроби Кремля знищити Україну.