Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прогноз Буданова: з чим зіткнеться Україна після перемоги у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз Буданова: з чим зіткнеться Україна після перемоги у війні

Буданов заявив, що на перемозі війна не зупиниться, розпочнеться новий процес

20 травня 2023, 09:35
Поділіться публікацією:

Після переможного кінця у російсько-українській війні Київ матиме дуже багато досить складної роботи. Тому що потрібно буде займатися досить складним процесом реінтеграції територій, які 9 років знаходилися в окупації. Більшість громадян, які залишалися на цих територіях, мислять зовсім по-іншому, ніж решта України. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю українському журналісту та телеведучому Дмитру Комарову розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Прогноз Буданова: з чим зіткнеться Україна після перемоги у війні

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

“На перемозі все це не зупиниться. На нас чекає досить складний етап. Він, можна сказати, буде багаторічним. (Ред. – етап) фактичної реінтеграції наших територій", – наголосив Буданов.

На його думку, Україні буде дуже непросто, бо йдеться приблизно про 3 мільйони наших співвітчизників, яким протягом 9 років російська пропаганда нав'язувала свої погляди, своє бачення світу. Тому цілком логічно, що вони мислять не так, як решта українців.

Кирило Буданов вважає, що крім внутрішніх процесів роботи з населенням, Україні потрібно буде внести серйозні зміни в економіку, відкоригувати багато напрямків. Також Київ повинен буде переглянути свої зовнішні відносини – з ким вступати до союзів та альянсів, а з ким не варто.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Японії стартував саміт G7, на якому очікується і виступ президента України Володимира Зеленського. Щоправда, анонсований очний формат – поки що не факт. Швидше за все, український лідер візьме участь у заході в онлайн-режимі. Які очікування від цього саміту? Чи можуть бути ухвалені рішення, які кардинально змінюють хід російсько-української війни і роблять реалістичною нашу перемогу вже цього року? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини