Головна Новини Суспільство Війна з Росією Проблема розмінування: на міні підірвався трактор
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблема розмінування: на міні підірвався трактор

На звільненій від рашистів Херсонщині

6 березня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

На Херсонщині на вибухівці, залишеній російськими окупантами, підірвався трактор. Трагедія сталася у селі Зелений Гай. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Херсонську обласну військову адміністрацію.

Проблема розмінування: на міні підірвався трактор

Мінна небезпека

Як повідомляють посадовці, під час виконання польових робіт трактор натрапив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Від отриманих травм одна людина загинула на місці, ще одна – отримала поранення.

"Жителі Херсонщини, вкотре нагадуємо, що зараз дуже НЕБЕЗПЕЧНО відвідувати території, які ще не обстежили сапери, — закликають місцевих мешканців посадовці. — Тому задля вашої безпеки наполегливо радимо утриматись від відвідин полів, лісосмуг та інших потенційно замінованих територій. Якщо ви побачили вибухонебезпечний предмет, відійдіть на безпечну відстань та викличте рятувальників або правоохоронців. У жодному разі не намагайтеся знешкодити його самостійно — цим займаються виключно професійні вибухотехніки".

Раніше Херсонська ОВА повідомляла про підрив на міні місцевого мешканця, який пішов за дровами до лісосмуги — йому відірвало частину стопи.

На думку міністра економіки України Юлії Свириденко, на розмінування України може піти до 70 років після війни.

"Тож для вирішення цієї проблеми в найкоротші терміни потрібна потужна підтримка міжнародних партнерів — фінансова, технологічна, організаційна, — заявляла вона в ЗМІ.

Також українські аерозовідники показали обличчя "руського міра" без прикрас — військові з аеророзвідки "Фалькон" зробили детальні знімки вулиць Бахмуту і жахливих руйнувань, які зазнало місто-фортеця після приходу окупантів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини