Головна Новини Суспільство Війна з Росією Проблема актуальна. У ГУР зробили заяву, щодо замаху на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблема актуальна. У ГУР зробили заяву, щодо замаху на Зеленського

Російські спецслужби країни-агресора і далі робитимуть спроби усунути воєнно-політичне керівництво країни, про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов

14 березня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

Як відзначив Андрій Юсов, проблема щодо того, що російські спецслужби намагатимуться вчиняти замахи на керівництво України, залишається дуже гострою та актуальною.

Проблема актуальна. У ГУР зробили заяву, щодо замаху на Зеленського

Андрій Юсов

За його словами, росіяни не ведуть війну за правилами, а також не грають в джентльменські ігри. Вони, за словами представника ГУР Міноборони, воюють ницими, підступними методами проти українських цивільних.

"І так – шляхом намагання усунути воєнно-політичне керівництво",
- відзначив Юсов.

Представник розвідників додав, що такі спроби ворога були вже неодноразово зупинені. Саме тому, додав Андрій Юсов, така загроза зберігається і завдання боротьби з нею все ще залишається надзвичайно гострим.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 березня в Одесі, коли президент Володимир Зеленський зустрічався із премʼєр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом Росія нанесла удар балістичними ракетами по місцю, яке знаходилось за  150 метрів від локації, де проходила зустріч двох топ-посадовців.

Після цієї ракетної атаки Міцотакіс повідомив, що вибухи було чутно дуже близько від місця зустрічі. Окрім того, за його словами, топ-політики не встигли евакуюватися у безпечне місце. Ці події грецький прем’єр назвав "вражаючим досвідом".

Через кілька днів після цього в інтерв’ю західним ЗМІ Володимир Зеленський повідомив, що за даними спецслужб на нього було вчинено більше десяти замахів, які вдалося попередити. При цьому він додав, що вважає за честь знаходитися в таких умовах, бо українці під час загарбницької війни Росії також щодня наражають свої життя на небезпеку. Особливо, за його словами, це стосується українських військових, які щодня на фронті ризикують своїм життям. Також, додав Зеленський, своїм життям ризикують і мирні громадяни України, адже ворог запускає ракети по цивільним об’єктам, і вони, на жаль, прилітають в будинки мирних українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:31

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis

Іван

14 березня 2024, 20:06

Зеленський та Буданов влаштували змагання хто вигадає більше замахів на себе. Здається, поки виграє Буданов, але Юсов підіграє іншій команді.


Новини