Головна Новини Суспільство Війна з Росією Про що говорив радник президента США Джейк Салліван, який несподівано приїхав в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що говорив радник президента США Джейк Салліван, який несподівано приїхав в Україну

Радник Джо Байдена зробив несподіваний візит в Україну.

4 листопада 2022, 22:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван в Києві обговорив з українськими політиками перемогу України та можливі мирні перемовини з Російською Федерацією. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Про що говорив радник президента США Джейк Салліван, який несподівано приїхав в Україну

Радник президента США Джейк Салліван. Фото з відкритих джерел

Джейк Салліван під час візиту зустрівся з головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком та іншими українськими високопосадовцями.

На брифінгу радник президента США заявив, що його країна не зрадить принципу "нічого про Україну без України". Це означає, що будь-які перемовини про мир з Росією мають відбуватись за участю України.

Також Джейк Салліван розповів про умови на які Україна та США не погодяться.

"Пропозиції, що Росія зберігає територію, яку вона силою відібрала в України я вважаю неприйнятними", — повідомив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

Окрім того, радник Джо Байдена заявив, що Росія може закінчити війну дуже просто – для цього вона має залишити окуповані території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США надіслало Україні новий фінансовий пакет допомоги на 400 млн доларів в який увійшла військова техніка, яка раніше не надходила від американців — це танки. Окрім того, Україна отримає системи ППО, 250 бойових броньованих машин M1117, 40 малих броньованих катерів Riverine та дрони-камікадзе від союзників у війні проти Росії.

Також "Коментарі" писали про виступ американської конгресвумен, яка заявила, що Україна не отримає жодної копійки. Таку заяву Марджорі Тейлор Ґрін повідомила на акції в підтримку Дональда Трампа в штаті Айова. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини