Головна Новини Суспільство Війна з Росією Притула почав мегазбір на «Великий броньований кулак»
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула почав мегазбір на «Великий броньований кулак»

Новий збір грошей для ЗСУ.

2 листопада 2022, 10:24 comments1514
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Сергій Притула 2 листопада анонсував новий великий збір на гусеничну бронетехніку. Про це волонтер повідомив у своїх соціальних мережах.

Притула почав мегазбір на «Великий броньований кулак»

Сергій Притула. Фото з відкритих джерел

Сергій Притула опублікував відео з невідомо дощового місця де повідомив, що з наближенням холодів та снігів українським силам потрібна буде гусенична техніка, адже колісна техніка не підходить для таких умов.

На відео засновник благодійного фонду "Сергія Притули" проходить повз британські БТР Spartan. Притула повідомляє, що вони провели тестування і техніка в хороших кондиціях. Окрім того, волонтер зазначає, що бронетранспортерів є дуже багато.

Саме так Притула анонсував великий мегазбір. Та просить купити для української армії багато броньованої техніки і зробити з цього "Великий броньований кулак".

В кінці Сергій Притула повідомив, що ціль збору – 50 БТР Spartan. А сам час залучень коштів буде тривати до 8 листопада і мета збору – це 200 млн гривень.

Переглянути відеозвернення про початок мегазбору можна нижче:

Рахунки на мегазбір:

  • ПриватБанк: https://cutt.ly/mNArQQB
  • МоноБанк: https://send.monobank.ua/jar/4oHMTF2ER2
  • Paypal [email protected]

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українських військових, які роздягнулись для збору грошей на зимову форму для ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про збір грошей від Притули на "помсту для росіян". Саме таким чином український волонтер спільно з активістом Сергієм Стерненком відреагували на масову терористичну атаку з боку Росії, яка відбулась 10 жовтня. Тоді було запущено понад 80 ракет по об'єктах критичної інфраструктури України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

2 листопада 2022, 17:05

Притула !!! А тобі не шкода українців , котрі послідню сорочку знімають , щоб під твоєю егідою допомогти ЗСУ !?!?!? А не краще розвернути твоє "волонтерстсво" на 360 градусів і наших олігархів попросити віддати награбовані кошти на допомогу ЗСУ України !? І повір , твої потуг у данному випадку , це 1 до 1000 . Перевантаж свою діяльность і не треба піаритися на копійках , коли карбованці під носом . З повагою твій читач .

Ігор

2 листопада 2022, 10:59

Одночасно вийшло розслідування стосовно керівника Дніпропетровської області Резніченко, який тільки на дороги через коханку відмив 1,5 мільярда. Нехай Притула звернеться до нього, щоб той віддав ту частку, яка належить Єрмаку.


Новини