Головна Новини Суспільство Війна з Росією Припинення постачання зброї Україні: Кулеба жорстко відреагував на такі заяви та розповів, що стоїть за ними
commentss НОВИНИ Всі новини

Припинення постачання зброї Україні: Кулеба жорстко відреагував на такі заяви та розповів, що стоїть за ними

Кулеба заявив, що деякі країни хочуть завершення війни, але навіть ціною української державності

3 серпня 2022, 21:21 comments3271
Поділіться публікацією:

Українська сторона з розумінням сприймає деякі відмови країн постачати нашій державі зброю. Але, водночас, заяви, що лунають про припинення постачання зброї для України, мають на меті завершення війни через втрату української державності. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу.

Припинення постачання зброї Україні: Кулеба жорстко відреагував на такі заяви та розповів, що стоїть за ними

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

 Дмитро Кулеба розповів, що є певні країни, які принципово відмовляють постачати зброю Києву. Він зазначив, що в Європі тільки одна така держава. Але він повідомив, що з розумінням ставиться до такої позиції.

"Ті, хто каже, що постачання Україні зброї, підкидає дров у вогонь, брешуть. Вони кажуть, що нібито виступають за мир, але насправді вони мають на увазі, що нехай Росія захоплює ще більше територій України, ми хочемо, щоб ця війна завершилася, навіть, якщо Україна втратить державність", — розповів Дмитро Кулеба про приховані мотиви деяких країн.

Також головний український дипломат прокоментував заяви деяких політиків про те, що постачання зброї підживлює війну. На його думку, такі заяви підживлюють агресію РФ.

"Це не підживлює війну, це — підживлює російську агресію проти України", — сказав Кулеба.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кулеба назвав кінцевий пункт на переговорах України та Росії. Кінцевий та головний пункт переговорної позиції офіційного Києва є звільнення всіх територій та відновлення територіальної цілісності та повного суверенітету на сході та півдні України. При цьому глава МЗС України уточнив, що позиція України залишається незмінною, але якщо говорити про самі переговори, то їх між двома країнами вже давно немає.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини