Головна Новини Суспільство Війна з Росією Примусова мобілізація може призвести до поразки України: нардеп дав пораду ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

Примусова мобілізація може призвести до поразки України: нардеп дав пораду ТЦК

Нардеп Георгій Мазурашу розкритикував “полювання” на людей, яке вчиняють працівники ТЦК

13 вересня 2024, 11:28 comments2398
Поділіться публікацією:

Примусову мобілізацію в Україні потрібно припинити, адже потрібна не кількість людей, а якість. Таку думку висловив народний депутат України Георгій Мазурашу в ефірі телеканалу Live, повідомляє портал "Коментарі".

Примусова мобілізація може призвести до поразки України: нардеп дав пораду ТЦК

Ілюстративне фото

Він зазначив, що у громадян немає довіри до ТЦК. “Це просто люди, яких зараз найчастіше називають шкідниками. Однак дуже шкода, що серед них є ті, які справді пройшли через пекло війни”, — зазначив нардеп.

Коментуючи факти побиття чоловіків працівниками ТЦК, він припустив, що бійці, які пройшли війну і зараз працюють у ТЦК, або потрапляють у таку атмосферу, або їх змушують застосовувати силу. “Вони фактично доєднуються до злочинної діяльності на користь Російської Федерації такою мобілізаційною роботою”, — переконаний нардеп. 

Зараз до ТЦК немає ніякої довіри, навіть у ситуації, коли вони написали дійсно так, як було. “Адже люди постійно бачать цей “треш” — те, що вони хапають людей, заганяють їх, погрозами та примусами намагаються якось загнати в армію, коли це просто немає зовсім ніякого сенсу. Там не кількість потрібна, а якість”, — переконаний Георгій Мазурашу.

Нардеп також розповів, що днями один з небайдужих людей звернув увагу на досвід наших одних з головних партнерів, Сполучених Штатів, у в'єтнамській кампанії. Тоді вони фактично зазнали невдачі через те, що “заганяли” людей просто для кількості, як робить Україна зараз.

“Це просто немає сенсу. І тим ТЦК зараз, якщо вони реально хочуть допомогти нашій армії, допомогти Україні бути більш стійкими у протистоянні проти російського агресора, їм просто треба припинити полювання на людей”, — переконаний народний депутат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що повістки поштою отримають усі військовозобов'язані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини