Головна Новини Суспільство Війна з Росією Приліт практично по центру Чернігова: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Приліт практично по центру Чернігова: є загиблі та поранені

Під час ранкової тривоги прилетіло до Чернігова

17 квітня 2024, 10:04 comments1584
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вдарили по Чернігову – є жертви та поранені. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Приліт практично по центру Чернігова: є загиблі та поранені

Ракетний удар по Чернігову. Фото: з відкритих джерел

"Ворог вдарив трьома ракетними ударами практично по центру міста. Є загиблі серед цивільних. Є багато поранених і зараз працюю рятувальники, працюю наші медики, надають необхідну допомогу. Наразі вже створено штаб і надаватиметься вся необхідна допомога", – зазначив В'ячеслав Чаус.

Детальні подробиці про те, куди потрапив ворог і які наслідки голова Чернігівської ОВ пообіцяв надати пізніше.

Крім того, виконуючий обов'язки Чернігівського міського голови, секретар міської ради Олександр Ломако заявив, що йдеться про приліт по об'єкту соціальної інфраструктури.

"На жаль, є постраждалі", — повідомив чиновник.

Раніше у Чернігівській та інших областях України було оголошено повітряну тривогу. Повідомлялося про ракетну небезпеку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що російські окупанти, згідно з прогнозами американських аналітиків, можуть досягти загрозливих успіхів у війні проти України (на захід від Бахмута, як мінімум), республіканці в Конгресі продовжують ігри навколо допомоги США для нашої країни. Нова ідея спікера Палати представників Майка Джонсона – чотири окремі законопроекти (щодо України, Ізраїлю, Тайваню, а також – про заборону TikTok, використання конфіскованих російських активів для допомоги Україні, ленд-лізу для військової допомоги, конвертовані кредити для полегшення гуманітарної допомоги). У свою чергу, представники Білого дому вважають, що найкращим рішенням буде ухвалити той законопроект, який ще у лютому підтримав Сенат. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі", що і чому відбувається у США – і чого Україні очікувати у найближчій перспективі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини