Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Прилетіли" HIMARS: з'явилося нове відео з Антонівського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прилетіли" HIMARS: з'явилося нове відео з Антонівського мосту

Антонівський міст отримав нові пошкодження

8 серпня 2022, 17:00 comments1213
Поділіться публікацією:

З'явилося нове відео з Антонівського мосту, який напередодні обстріляли з американської артилерійської системи HIMARS. Це перше відео з важливої переправи під Херсоном, яку ЗСУ точково обстріляли. Відео оприлюднив один з російських пропагандистів у своєму Телеграм-каналі.

"Прилетіли" HIMARS: з'явилося нове відео з Антонівського мосту

Антонівський міст (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, що через ці удари в російських загарбників почалася справжня паніка.

На опублікованому ролику повідомляють, що на підбитому мостові нібито працюють "слідчі", які знайшли там 4 воронки, та пошкоджена будівельна техніка, яку окупанти пригнали, щоб відремонтувати Антонівський міст після інших ударів ЗСУ.

 З відео стало зрозуміла, що загарбникам рф тепер буде треба ще більше часу, техніки та спеціалістів, що відновити елементи, дорожнє полотно мосту.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які міни почали використовувати окупанти. Російські загарбники почали активно встановлювати протипіхотні міни для захисту та обмеження свободи пересування вздовж своїх оборонних ліній на Донбасі. Загроза полягає в тому, що через ці міни можуть бути масові жертви як серед військових, так і серед місцевого цивільного населення. У британській розвідці зазначають, що росіяни вирішили активно використовувати протипіхотні міни ПФМ-1 і ПФМ-1С, які розкидаються. Найбільше таких мін може бути у Донецьку та Краматорську. Міни ПФМ-1 і ПФМ-1С, що називаються серед військових, "мінами-метеликами" можуть призвести до того, що постраждають абсолютно невинні люди.Міноборони Британії наголошує, що росіяни вже мають досвід застосування цих мін. Ще за часів СРСР Москва активно використовувала такі міни під час війни в Афганістані.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини