Головна Новини Суспільство Війна з Росією Приїхав з передової у відпустку: у Львові покалічили військового і його собаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Приїхав з передової у відпустку: у Львові покалічили військового і його собаку

Інцидент стався 11 листопада на вулиці Симоненка у Львові

12 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

В місті Львів  на одній з вулиць мала місце  конфліктна ситуація.  Один  з її учасників  застосовував холодну зброю.

Приїхав з передової у відпустку: у Львові покалічили військового і його собаку

У Львові напали на військового (фото з відкритих джерел)

Про це інформують місцеві медіа. Як вони пишуть,  конфлікт ставсь  11 листопада посеред вулиці Симоненка. Він почавсь, коли до одного з городян  серед  вулиці підійшов мешканець  літнього віку  і висловив  тому зауваження, що  його собака  немає намордника. В розпал сварки городянин, що робив зауваження господарю собаки, вдарив свого опонента, а також  тварину ножем, завдавши їм обом ножових поранень.

Повідомляють, що  постраждалий -  військовий, що прибув до  міста у відпустку з передової, щоб побачитись  з рідними. Городянин, що кинувся на опонента з  ножем, залишивсь на місці  інциденту. Туди ж  виїхали  працівники поліції.

Зараз офіційного коментаря  поліції з приводу конфлікту, немає. Про стан пораненого військового   також нічого невідомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  п’яний майор в Ужгороді побив дружину військового ЗСУ. В Ужгороді майор Територіального центру комплектування двічі вдарив жінку на місцевій зупинці. 

Інцидент за участю п’яного майора трапився 25 червня в Ужгороді. Постраждала розповіла, що перші неприємності почались у місцевому магазині продуктів, де до неї чіплявся нетверезий чоловік у цивільному. Потім Тетяна зі своїм чоловіком вийшла на зупинку, де на неї вже напав майор ТЦК. Він відштовхнув її чоловіка та вдарив кулаком жінку двічі.

Далі жінка зателефонувала 102 та почала чекати поліцію. Місцеві розповіли, що Костянтин Варі не вперше нападає на людей, зокрема і на жінок. Проте жителі не подають заяви, бо бояться майора ТЦК. Згодом поліція знайшла Костянтина Варі у квартирі. Згідно з результатом тесту на алкоголь у майора було 2,04 проміле.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини