Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин знову вербує в'язнів: з'явилося відео з російських колоній
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин знову вербує в'язнів: з'явилося відео з російських колоній

Олігарх відверто каже ув'язненим, що "шляху назад немає"

23 жовтня 2022, 20:54
Поділіться публікацією:

Російський  наближений до Кремля олігарх Євген Пригожин, якого називають кухарем Путіна, а також неофіційний керівник ПВК "Вагнера", знову вербує російських зеків на війну в Україну. Нове відео, де Пригожин в одній із російських тюрем шукає нових "кандидатів", з'явилося в Мережі.

Пригожин знову вербує в'язнів: з'явилося відео з російських колоній

Євген Пригожин (фото з відкритих джерел)

"Ті, хто пройдуть співбесіду і потім матимуть сумніви, можуть відмовитися. Нам потрібні ті, хто хоче воювати, кому це подобається. Але, якщо ви поїхали з нами, шляху назад немає. На зону не повернеться ніхто", – каже на відео очільник ПВК "Вагнера" Пригожин.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Кухар Путіна" Євгеній Пригожин говорить, що депутатів треба відправляти на фронт. Друг Путіна Євгеній Пригожин, якого ЗМІ також називають "кухарем Путіна" закликав депутатів формувати приватні групи найманців, як його власна ПВК "Вагнер". Також Пригожин запропонував тим, хто не вміє керувати йти самим на фронт. Російський бізнесмен розкритикував російське керівництво через постійні поразки на фронті, які відбуваються останнім часом. У цьому виступі Пригожин звинуватив депутатів у бездіяльності та поганій службі для Батьківщини. Кому не вистачає управлінських здібностей, може взяти в руки автомати чи хоча б саперні лопати,- сказав Пригожин.  Зазвичай "кухар Путіна" тримається осторонь від медіа, але останнім часом в Пригожина побільшало публічних виступів і заяв. Власник професійної військової організації "Вагнер" вже встиг розкритикувати міністра оборони РФ Сергія Шойгу та президента Росії Путіна. Такі заяви свідчать про політичні амбіції Пригожина та показують, що вплив росіянина зростає. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини