Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин повідомив, коли ПВК «Вагнер» повернеться на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин повідомив, коли ПВК «Вагнер» повернеться на фронт

Євген Пригожин назвав дату, коли ПВК Вагнер знову потраплять на український фронт.

14 червня 2023, 16:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник групи "Вагнера" Євген Пригожин назвав дату, коли його найманці повернуться на війну в Україну. У своїй промові росіянин похвалив українські війська за вдалі дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Пригожин повідомив, коли ПВК «Вагнер» повернеться на фронт

Керівник найманців РФ Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Засновник ПВК "Вагнер" на відео вказує, що Україна почала контрнаступ та добре його проводитись. І відрізає російські сили у Запорізькій області по лівому краю. За словами Пригожина українські війська відвоювали близько 100 кв. км територій.

Керівник найманців відреагував на втрати західної техніки, зокрема німецьких танків Leopard та американських БМП Bradley. Пригожин вважає, що це звичайні бойові втрати у ході наступальних дій та додав, що українці будуть йти вперед поки не зупиняться, або не отримають відсіч. Таким чином Євген Пригожин вкотре розкритикував Міноборони РФ заявивши, що на фронті армія Росії робить недостатньо, щоб протистояти Україні.

Після цього Пригожин заявив, що наразі ПВК "Вагнер" відпочиває, і повернеться до бойових дій 5 серпня та додав, що його приватні війська не будуть підписувати контракт з Міноборони РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Пригожин розповів про можливий план керівництва Росії з використанням ядерної зброї на своїй території та звинуваченнями у бік України.

Також "Коментарі" писали про аналіз Інститут вивчення війни, який вказує, що власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин готується до бойових дій у Росії без схвалення Міністерства оборони Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини