Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин опублікував шокуюче фото втрат ПВК "Вагнер" ( +18)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин опублікував шокуюче фото втрат ПВК "Вагнер" ( +18)

ЗСУ знищує російських окупантів

22 лютого 2023, 15:40 comments35278
Поділіться публікацією:

Творець ПВК "Вагнер" Євген Пригожин оприлюднив шокуюче фото втрат ПВК у боях під Бахмутом. Його опублікували наближені до "кухаря Путіна" пропагандисти. Трупи вагнерівців, очевидно, складені у медпункту перед відправкою до РФ, розповідає відомий український журналіст Юрій Бутусов, передають "Коментарі".

Пригожин опублікував шокуюче фото втрат ПВК "Вагнер" ( +18)

ЗСУ знищує ПВК "Вагнер"

"Епічне фото, яке увійде до історії битви за Бахмут", — пише журналіст. — "Фото опублікував сьогодні сам Пригожин через одного з наближених пропагандистів, щоб показати, які втрати щодня зазнає "Вагнер" під Бахмутом через брак артилерійських снарядів. Цікаво, що у багатьох трупів знято взуття, верхній та нижній одяг — тобто російські солдати знімають зі своїх загиблих взуття... грабують своїх убитих".

На думку Юрія Бутусова, публікація фото говорить про паніку Пригожина, який без підтримки артилерії не зможе взяти Бахмут.

Нагадаємо, що ПВК "Вагнер", на думку експертів, досягла обмежених успіхів на окремих ділянках фронту за рахунок тимчасового переважання російської артилерії над українською. А також тактиці масових піхотних атак, у ході яких командування ПВК не шкодувало свій особовий склад. Останнім часом Пригожин заявляє про снарядний голод серед окупантів. Останнє може бути викликане його публічним конфліктом із міністром оборони РФ Сергієм Шойгу.

Попри це зараз Пригожин відновив набір ув'язнених на війну в Україну. При цьому не приховує, що йому потрібні насамперед ті, хто сидить за "важкими статтями" — вбивство, розбій, грабіж, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

В Україні натомість зараз формується ударне 30-тисячне штурмове угруповання "Гвардія наступу", яке комплектують добровольцями. Їхнє завдання — звільнення окупованих територій та вихід на кордон 1991 року. При цьому раніше засуджених до гвардії не беруть.

На думку експертів, Кремлю зараз не вистачає ресурсу для активного наступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ПАН

23 лютого 2023, 12:16

Та то вони відпочивають!)) відпочинуть та поїдуть додому, у землю.

Євген

22 лютого 2023, 18:05

Смерть кацапським собакам!

ОЛя

22 лютого 2023, 17:49

Мертві бджоли не гудуть ,а якщо гудуть то тихо!


Новини