Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин цинічно відповів на шокуючі зізнання своїх найманців про вбивство дітей в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин цинічно відповів на шокуючі зізнання своїх найманців про вбивство дітей в Україні

За словами Пригожина, він не наказував нікого розстрілювати

17 квітня 2023, 18:15 comments3486
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин прокоментував жахливі зізнання своїх найманців. Нещодавно двоє зеків розповіли про масові вбивства мирних українців, зокрема, розстріли дітей та страти полонених. Як повідомляє прес-служба Пригожина, нібито він не зміг повністю переглянути матеріал проєкту  Gulagu.net, де його найманці зізнаються у своїх злочинах. Але він все-таки відповів на деякі заяви.

 Пригожин цинічно відповів на шокуючі зізнання своїх найманців про вбивство дітей в Україні

Євген Пригожин (фото з відкритих джерел)

"Щодо розстрілів дітей – звичайно ж, ніхто ніколи не розстрілює ні мирних, ні дітей, це нікому абсолютно не потрібне. Ми туди прийшли для того, щоб урятувати їх від того режиму, під яким вони перебували", — відповів Пригожин.

Окрім цього, Пригожин відповів на питання, чи зруйнує його кар'єру розслідування журналіста Володимира Осєчкіна. Ватажок "Вагнера" сказав, що йому ніхто не може зруйнувати кар'єру, бо її нібито нема.

"У мене кар'єри немає, тож її знищити неможливо", — сказав Пригожин.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що повідомлено про страхітливі злочини рашистів.Свідчення про нові злочини рашистів, а саме — вбивство неповнолітніх хлопців в Бахмуті та розстріл 5-річної дівчинки — з'явились в Мережі. Про розстріл 15-17-річних хлопців в Бахмуті представнику проєкту Gulagu.net розказав нібито колишній вагнерівець. Ще одне відео містило свідчення вбивства 5-6-річної дівчинки. Так, в відеоінтерв'ю Gulagu.net чоловік алкогольної зовнішності розказує про розстріл "не менше десятка" 15-17-річних мешканців Бахмуту. Нібито, вони вийшли до російських військ без зброї, але в них були знайдені "такі наколки, що там було без варіантів".

Ще одна розповідь Gulagu.net містила розповідь іншого співрозмовника, який розповів що за наказом керівництва ПВК "Вагнер", зокрема Пригожина, вагнерівці мали "зачистити периметр". При цьому їм був відданий наказ, що ніхто там не повинен лишитися в живих. Тому він застрелив 5-6-річну дівчинку, яка кричала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини