Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Зеленський розповів, як ідуть справи зі зведенням оборонних рубежів
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський розповів, як ідуть справи зі зведенням оборонних рубежів

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю BFM TV та Le Monde розповів, що Україна будує три лініє оборонних рубежів на трьох напрямках. За його словами, це непроста робота

12 березня 2024, 14:58
Поділіться публікацією:

Як повідомив Володимир Зеленський, Україна постійно працює над зведенням оборонних рубежів. При цьому він підкреслив, що мова не йде про кілометр чи навіть сотні кілометрів ділянок, де вони зводяться, все набагато серйозніше. Як відзначив очільник України оборонні фортифікаційні споруди зводять на більше як тисячі кілометрах територій.

Президент Зеленський розповів, як ідуть справи зі зведенням оборонних рубежів

Володимир Зеленський

За словами Зеленського, це є дуже складним, проте необхідним завданням, адже потрібно мати захист від ворога не зважаючи на різні пори року.

При цьому президент додав, що фортифікаційні споруди будують на трьох лінія оборони в різних областях країни.

Зеленський підкреслив, що оборонні рубежі зводять на сході, на півдні, а також на півночі. При цьому він додав, що наразі ніщо не вказує на те, що окупанти готують наступ із території Білорусі, проте Україна прийняла для себе рішення і там зводити оборонні споруди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку західних журналістів, Україна почала втрачати території через те, що у неї все погано із оборонними рубежами. Начебто, влада минулого року думала про контрнаступ, а не про те, як захиститися від ворога, як наслідок, проігнорувала зведення фортифікаційних споруд.

Після скандалу, група народних депутатів поїхала на фронт, щоб перевірити будівництво оборонних рубежів і підготувати фотозвіт для західних партнерів.

Окрім того, з’явилася інформація про те, що з фортифікаційними спорудами в Україні "все погано". Начебто їх риють самі військові практично "ложками", хоча це не є їх роботою. Також депутати відзначили, що на більшості напрямків немає бетонних конструкцій, які би могли зупинити в разі потреби наступ ворога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини