Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Фінляндії розповів, чому Путін не зазнає поразки в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Фінляндії розповів, чому Путін не зазнає поразки в Україні

Тепер у Путіна, схоже, додалося головного болю в Україні, вважає президент Фінляндії Саулі Ніїністіо

26 вересня 2022, 10:30 comments3269
Поділіться публікацією:

Сьогодні вже все очевидно, що повномасштабне вторгнення російської армії в Україну, яке ретельно планував і готував особисто Путін, тепер обернулося проти нього та його країни. Враховуючи обставини, що склалися, можна припустити, що президент РФ відмовиться прийняти поразку в цій війні, що є дуже неприємним сигналом. Як передає видання "Коментарі", про це пише канал "CNN", цитуючи слова президента Фінляндії Саулі Ніїністіо.

Президент Фінляндії розповів, чому Путін не зазнає поразки в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Лідер фінів зазначив, що за своєю натурою Путін борець. Він вклав дуже багато сил і ресурсів у це вторгнення і важко собі уявити, що раптово російський президент погодиться визнати, що зробив важку помилку і визнає свою поразку в Україні. Все це робить ситуацію дуже критичною.

ЗМІ звертає увагу, що раніше Саулі Ніїністіо мав чимало зустрічей із російським лідером.

"Він (Ред. — Путін) розчарований ситуацією в Україні після подій 2014 року. Це розчарування наростало. Він вирішив це вирішити зараз, так чи інакше", – заявив Ніїністьо.

Президент Фінляндії зазначив, що з навали повномасштабного вторгнення в Україну російських військ біля кордонів його країни стало значно менше, ніж будь-коли. Це також свідчить про те, що головна проблема та біль Путіна зараз те, що відбувається в Україні, і саме туди спрямовані всі сили та ресурси.                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — стояти до останнього — президент РФ Путін особисто не дозволив військам відступити з Херсона. Прохання військового командування про відступ президент РФ відкинув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини