Головна Новини Суспільство Війна з Росією Працівник ТЦК розповів, скільки людей приходить у військкомат після вручення повістки
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівник ТЦК розповів, скільки людей приходить у військкомат після вручення повістки

Більшість військовозобов'язаних не приходять до ТЦК після вручення повістки, заявив працівник Львівського територіального центру комплектування.

26 травня 2024, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий Володимир Гренюх, який став на захист України після повномасштабного вторгнення, а згодом був переведений до ТЦК у Львові, розповів кількість людей, які приходять у військкомат після того, як отримали повістку.

Працівник ТЦК розповів, скільки людей приходить у військкомат після вручення повістки

Повістка до ТЦК. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Володимир Гренюх заявив про свою підтримку посилення мобілізації в Україні та вказує, що в умовах війни держава йде на правильні кроки. За його словами потрібно мобілізовувати людей, які змогли б замінити тих, хто вже понад два роки на фронті.

"Те, що зараз відбувається, є правильним. Зі 100% людей, які отримали повістки, приходять усього 2%. У мене є побратими, які вже загинули, а є ті, яких треба міняти. Зрозумійте правильно: бригади по 2-3 роки перебувають у зоні бойових дій, треба робити заміни. Мобілізація для цього й потрібна", — розповів Гренюх.

За словами співробітника ТЦК під час спілкування з військовозобов’язаними, вони розуміють, що ситуація в країні складна.

"Як показує практика, всі все розуміють. Ми спілкуємося з військовозобов’язаними, пояснюємо їм ситуацію і непорозумінь практично немає… Усі мають іти захищати свою країну. Ми там уже були, на війні залишили своє здоров’я, дехто життя. Коли це пояснюєш, тоді спілкування легше проходить", – говорить працівник ТЦК.

Володимир Гренюх після активних бойових дій на Харківщині отримав дві контузії після яких у чоловіка почались серйозні проблеми зі здоров’ям. З часом військового перевели на роботу до ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, скільки ухилянтів розшукала поліція за запитом ТЦК. Крім того, названа область, яка стала лідером за цим показником.

Також "Коментарі" писали, що в ТЦК Одеси відреагували на повідомлення про інцидент з побиттям людини чоловіками у військовій формі в маршрутці. Крім того, прокоментували напад на жінку, яку вдарив чоловік у військовій формі милицями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 травня 2024, 13:14

Відкупився отримав хлібне місце під сонцем біля бюджету, а тепер м'ясо закликає.


Новини