Головна Новини Суспільство Війна з Росією Позиції ЗСУ зміцнюються: контрнаступ йде за двома напрямками
commentss НОВИНИ Всі новини

Позиції ЗСУ зміцнюються: контрнаступ йде за двома напрямками

Позиції українських бійців у Херсонській та Запорізькій областях міцні, повідомили у ОК "Південь"

28 червня 2022, 11:20 comments1301
Поділіться публікацією:

Українські захисники ведуть наступ на херсонському та запорізькому напрямках. Армія України тут просувається вперед, окупанти посідають оборонні позиції. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Позиції ЗСУ зміцнюються: контрнаступ йде за двома напрямками

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

На Херсонщині росіяни безуспішно намагаються відбити ті позиції, які втратили внаслідок настання ЗСУ. Вони застосовують авіаційні удари та намагаються накривати наші позиції артилерійським вогнем.

Наталя Гуменюк зазначила, що за минулий день окупанти намагалися зачепитися за позиції біля Потьомкіного, але нічого у них не вийшло, бо в цьому секторі позиції української армії дуже сильні. Росіяни відступили, не отримав жодних переваг.                                                                    

Щодо Запорізької області, то тут окупанти продовжує завдавати хаотичного вогню територіальним громадам, від чого страждають місцеві жителі, але тут також українські захисники не відступають, продовжує утримувати позиції і навіть наступати.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Путіна назвали крок України, який призведе до Третьої світової війни та прямого протистояння Росії та НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенку прокоментували можливість наступу на Україну, образившись на Київ через недовіру до офіційного Мінська.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін послухає президента Зеленського і подивиться в очі прем'єру Британії Джонсону: Кремль підтвердив участь президента Росії в саміті G20.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини