Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повітряно-десантна бригада підпалює техніку ворога на донецькому напрямку (ВИДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітряно-десантна бригада підпалює техніку ворога на донецькому напрямку (ВИДЕО)

Воїни 3-го батальйону легендарної 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади успішно знищують легку бронетехніку окупантів на кордоні Донецької та Луганської областей

18 березня 2023, 16:06
Поділіться публікацією:

3-й батальйон 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади влучними ударами підпалює легку броньовану техніку ворога на кордоні Донецької та Луганської областей. Момент влучання зафіксував Mavic 3, який виконував функцію коригування вогню.

Повітряно-десантна бригада підпалює техніку ворога на донецькому напрямку (ВИДЕО)

Допомога ЗСУ

Ювелірною роботою військових поділився у Facebook волонтер Юрій Голик, який, разом із спортсменом Сергієм Стаховським, забезпечив бригаду новими БПЛА. 

“Сподіваємося, що у найближчому майбутньому хлопці покажуть нам з висоти пташиного польоту Луганськ, Алчевськ, Мілове та і Черткове теж”, — прокоментував відео волонтер.

Крім того, волонтери нещодавно знов передали три дрони Mavic 3 Combo добровільчому підрозділу "Хартія", що виконує бойові задачі на бахмутському напрямку. 3-й батальйон 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади отримав чергові БПЛА Mavic 3 Combo.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Юрій Голик та Олександр Карпюк передали снайперські гвинтівки для українських військових.


Повітряно-десантна бригада підпалює техніку ворога на донецькому напрямку (ВИДЕО) - фото 2





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини