Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повітряні Сили представили нового речника, який працюватиме замість Юрія Ігната
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітряні Сили представили нового речника, який працюватиме замість Юрія Ігната

У Повітряних Силах повідомили, що замість звільненого із посади речника Юрія Ігната наказом Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського призначено майора Іллю Євлаша

18 березня 2024, 18:17
Поділіться публікацією:

Як повідомили в Повітряних Силах рішення затверджено наказом Головнокомандувача Збройних Сил України № 480 від 15 березня 2024 року.

Повітряні Сили представили нового речника, який працюватиме замість Юрія Ігната

Ілля Євлаш

Згідно із цим рішенням працюватиме на посаді начальника служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш.

До нового призначення Євлаш проходив службу в Командуванні Сухопутних військ, працював на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю. Як відзначили в Повітряних Силах, Євлаш був очільником служби звʼязків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ. Окрім того, був керівником прес-служби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", а також речником східного угруповання військ.

Нагадаємо, про звільнення Юрія Ігната стало відомо 16 березня. Саме тоді командувач Повітряних Сил Микола Олещук повідомив про нове кадрове рішення. Він підкреслив, що Ігнат залишатиметься у складі Повітряних Сил, проте матиме іншу посаду.

Прокоментував своє звільнення і сам Ігнат. Він подякував всім за роботу та підтримку і розповів, що протягом повномасштабної війни з Росією не розставався із трьома речами – ноутбуком, світлом та камерою, і практично з ними спав.

Окрім того, відомо, що був звільнений із посади речника оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій. За його словами, це була дуже відповідальна і виснажлива робота без вихідних, де майже немає часу на сон.

"Ми з нашою невеличкою командою з Управління зв'язків з громадськістю зайшли в комунікації ОСУВ на одному з відносно найгарячіших відрізків цього етапу великої війни. Поставлені задачі виконали, хай це й була посада для значно вищого звання, ніж моє піджачно-капітанське",
— відзначив Лиховій.

При цьому він відзначив, що його звільнення не пов’язане  із якимось "чистками" у ЗСУ. Він додав, що в "Таврії" перебував у відряджені, тимчасово.

"Але відрядження закінчилося. Я й надалі офіцер Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ",
— додав Лиховій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/12011
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини