Головна Новини Суспільство Війна з Росією Постачання з Ірану: Буданов розповів, коли Росія може розпочати обстріл України новими ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Постачання з Ірану: Буданов розповів, коли Росія може розпочати обстріл України новими ракетами

Загроза обстрілу України іранськими ракетами зросла в рази

29 жовтня 2022, 15:52
Поділіться публікацією:

Вже наступного року РФ може застосувати проти України іранські балістичні ракети Fateh-110 та Zolfaghar. Це серйозна загроза, оскільки іранські ракети відрізняються від російських більшою точністю та високою швидкістю. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню The Drive розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Постачання з Ірану: Буданов розповів, коли Росія може розпочати обстріл України новими ракетами

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Також Кирило Буданов наголосив на інших темах, зазначивши, що РФ мобілізувала близько 220 тис. осіб, а в її складі в Україні діє 170 тис. військових.

Глава ГУР також зазначив, що ймовірність нападу з боку Білорусі поки невисока, але це може змінитися у разі втрати Росією Херсона. Російське угруповання у Білорусі становить лише близько 4,3 тис. військовослужбовців, близько 80% з них – мобілізовані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу доповів російському диктатору Володимиру Путіну про завершення "часткової мобілізації". У традиційному вечірньому зверненні на це відреагував президент Володимир Зеленський. На його думку, Росії швидше за все знадобиться нова хвиля мобілізації, але Україна до цього готова. Що на даному етапі можна сказати про рашо-мобілізацію? До чого це призводить на фронті та всередині самої РФ? Чи чекати на другу хвилю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – журналісти рейтингового видання "Spiegel" дізналися, що за кілька тижнів до нападу на Україну Кремль розглядав варіанти завдання ядерного удару по Німеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 жовтня 2022, 15:14

Що ж, буває і загнана санкціями в кут кішка, показує пазури. Санкційний геноцид, не став на заваді злу, тільки сплотив його проти корумпованого екстремізму який розікрав і країну і один одного. Карма вона така - веде, як спрогнозував божевільний: "до останнього українця" які, собі на горе збудували цю країну. А попереджали ж, кожен 31раз ганьби.


Новини