Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посол України в ООН натякнув на знищення Кримського мосту у 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол України в ООН натякнув на знищення Кримського мосту у 2024

Сергій Кислиця натякнув на можливість України завдати ударів по Кримського мосту для його знищення.

2 травня 2024, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця опублікував допис у соціальній мережі X з натяком на знищення Кримського мосту у 2024 році. 

Посол України в ООН натякнув на знищення Кримського мосту у 2024

Сергій Кислиця натякає на знищення Кримського мосту. Фото з відкритих джерел

У дописі в соцмережі X Сергій Кислиця опублікував фото з шістьма типами мостів у 2024 році: консольні мости, аркові мости, вантові мости, зв'язані аркові мости, підвісні мости та Керченські мости. Кожне зображення мосту має відповідний підпис, яке вказує на його тип, однак картинка з написом "Керченський міст" не містить мосту. Таким чином Сергій Кислиця, ймовірно, натякає на майбутню долю Кримського мосту, який може бути знищений у 2024 році.

Це не вперше дипломати натякають на знищення Кримського мосту, за кілька днів до допису Сергія Кислиці колишній міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс опублікував повідомлення на якому було три фотографії: Кримський міст, ракета та задумливий Путін. Ці фото Лінкявічюс підписав словами "хто ще не встиг сфотографуватися на Керченському мосту, то ще мають час".

Крім того, на початку квітня британські ЗМІ з посиланням на українську розвідку опублікували матеріал у якому стверджувалось, що Україна готує операцію для знищення Кримського мосту у 2024 році. За заявами представника ГУР Україна вже отримала "більшість засобів для реалізації цієї мети". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії відреагували на допис Лінаса Лінкявічюса з натяком на знищення Кримського мосту та пригрозили "судним днем".

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського розповіли, чи можуть бути переговори з Росією щодо статусу Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини