Посол США відреагувала на масований ракетний удар РФ, закликавши Захід діяти (ФОТО)

Посол США на тлі ракетного удару РФ заявила, що Україна потребує фінансування вже зараз

Посол США в Україні Бріджіт Брінк відреагувала на масовану ракетну атаку російських окупаційних військ по ряду українських міст. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву дипломат опублікувала в Twitter (X).

Посол опублікувала скріншот із повідомленнями про повітряну тривогу на смартфоні.

"Це те, що українці побачили на своїх телефонах сьогодні вранці: мільйони чоловіків, жінок та дітей перебувають у бомбосховищах, тому що Росія обстрілює всю країну ракетами", – написала вона.

Брінк наголосила на необхідності продовжити фінансування України, яка бореться з російською агресією.

"Україна потребує фінансування вже зараз, щоб продовжити боротьбу за свободу від такого жаху у 2024 році", – додала посол США.

Зазначимо, вночі та вранці 29 січня Росія влаштувала, схоже, безпрецедентну ракетно-дронову атаку на Україну. Під ударами опинилися практично всі великі міста, є численні прильоти, руйнування, загиблі та постраждалі. За словами президента України Володимира Зеленського, Росія запустила в Україні 110 ракет, а також безліч БПЛА. Про що свідчить характер цієї атаки? Чому все сталося саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ракетний удар країни-агресора по Україні: названо загальну кількість жертв. При цьому рятувальні роботи продовжуються, не всіх людей уже вдалося витягти з-під завалів.