Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посол США в Україні відреагувала на російські ракетні удари
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол США в Україні відреагувала на російські ракетні удари

Американська амбасадорка в Україні Бріджит Брінк розкритикувала дії Російської Федерації та назвала їх стратегічним провалом.

26 січня 2023, 13:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк засудила хвилю нападів, які спричинила Російська Федерація 26 січня по території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американської чиновниці.

Посол США в Україні відреагувала на російські ракетні удари

Посол США в Україні Бріджит Брінк. Фото з відкритих джерел

Росія вранці 26 січня розпочала чергову масову ракетну атаку по Україні з використанням ракет та іранських дронів-камікадзе. Аналітики зазначають, що так Росія реагує та намагається залякати український народ, через рішення союзників надати танки для боротьби проти російської агресії. На такі дії відреагувала амбасадорка США в Україні Бріджит Брінк, яка засудила такі дії Російської Федерації та назвала це стратегічним провалом президента Путіна.

"Ще одна жорстока атака, той самий стратегічний провал. Хвилі російських безпілотників і ракет не можуть зупинити ні героїчних захисників України, ні її хоробрий народ, ні нашу рішучу єдину підтримку", — заявила Бріджит Брінк.

Відомо, що в наслідок ракетних ударів по столиці України двоє людей отримали поранення, а один чоловік загинув. Окрім Києва,  протиповітряна оборона працювала в Одесі, Вінниці, Харкові, Житомирі та інших містах України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, слова Володимира Зеленського про те, коли можуть відбутись мирні переговори між Україною та Росією. Український лідер вказав на умови, після який переговорний процес може розпочатись.

Також "Коментарі" писали про депутата Бундестагу Маркуса Фабера, який пояснив, чому Німеччина так довго зволікала відправити свої танки Leopard 2 в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини