Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посол США у Британії назвала сценарій, якщо Росія виграє війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол США у Британії назвала сценарій, якщо Росія виграє війну в Україні

Посол США Джейн Хартлі заявила, що з оптимізмом дивиться на те, що США нададуть Україні більше допомоги

25 березня 2024, 12:18
Поділіться публікацією:

Посол США у Великій Британії Джейн Хартлі попереджає, що Росія не зупиниться, якщо виграє війну в Україні. Амбіції у путінського режиму набагато більші. Як передає портал "Коментарі", про це пише Sky News.

Посол США у Британії назвала сценарій, якщо Росія виграє війну в Україні

Посол США у Великій Британії Джейн Хартлі. Фото з відкритих джерел

Водночас посол "оптимістично налаштована" щодо того, що США виділять більше коштів для України, але "будь-хто, хто думає, що Росія може зупинитися після цього, я думаю, помиляється".

"Я була послом [у Франції та Монако] 2014 року і бачила, що сталося в Криму. Я не знаю, чому хтось може сказати: "О, це все для Росії". Демократія, я думаю, поставлена на карту. Тому ми повинні підтримати Україну", — наголосила вона.

Хартлі додала, що "це важкі дні" після того, як її запитали, чи не відчуває вона атмосферу, "майже порівнянну" з тією, що востаннє спостерігалася перед Другою світовою війною.

"Ми хочемо зробити все можливе, щоб Україна залишалася сильною демократією і щоб Росія програла цю війну", — заявила посол.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, який раптово прибув до Києва, впевнений, що Палата представників схвалить законопроєкт про допомогу для України, причому в тому вигляді, в якому його прийняв Сенат (з підтримкою нашої країни в обсязі 60 млрд доларів). Спікер Палати представників Майк Джонсон, начебто, теж надсилає позитивні сигнали. Чи виправдаються наші очікування? Що в результаті буде із зовнішньою допомогою від США? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна стане наступним Афганістаном: у США звернулися із закликом до республіканців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини