Головна Новини Суспільство Війна з Росією Портнов виїхав з України: "Схеми" повідомили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Портнов виїхав з України: "Схеми" повідомили подробиці

У Держприкордонслужбі не пояснили, як Портнов, який є призовного віку, поїхав з країни

12 липня 2022, 17:06
Поділіться публікацією:

Попри заборони чоловікам призовного віку покидати територію України,колишній регіонал та перший заступник голови Адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов поїхав з країни 3 червня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію програми "Схеми".

Портнов виїхав з України: "Схеми" повідомили подробиці

Портнов виїхав з України (фото з відкритих джерел)

Журналісти, посилаючись на 3 незалежні одне від одного джерела, повідомили, що політик часів Януковича поїхав до Угорщини. Портнов виїхав з нашої країни через автомобільний пункт пропуску "Чоп (Тиса)", який знаходиться у Закарпатській області.

 Щоб дізнатися, як політику та адвокату, який є призовного віку (Андрію Портнову 48 років,- ред.) вдалося покинути Україну попри діюче обмеження,  журналісти звернулися з інформаційним запитом до Держприкордонслужби. Але в ДПСУ, відповідаючи на запит видання, заявили, що не нададуть відповіді, бо  "зміст запиту стосується надання персональних даних, що регламентується Законом України "Про захист персональних даних".

 Окрім цього, "Схеми" звернулися до СБУ, аби дізнатися, чи розслідує відомство зв'язки політика з РФ, його діяльність. Але наразі журналісти не отримали відповідей на свої запитання.

Також відомо, що СБУ закрила справу про держзраду Портнова. Кримінальне провадження про державну зраду Андрія Портнова, колишнього радника експрезидента України Віктора Януковича, закрито.

 Окрім цього "Коментарі" писали, що Портнов відсудив в України близько $300 тис. компенсації.
 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США ввели санкції проти ексзаступника голови адміністрації Януковича Андрія Портнова та його фонду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини