Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полковник ЗСУ пояснив, що допоможе Україні знищити Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник ЗСУ пояснив, що допоможе Україні знищити Кримський міст

Якщо Україна матиме достатню кількість ракет та безпілотників для постійних атак по Кримському мосту, вона може його знищити, вважає військовий експерт Петро Черник.

5 березня 2024, 11:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Полковник ЗСУ та військовий аналітик Петро Черник говорить, що для знищення Кримського мосту Україна має застосовувати велику кількість ракет та дронів. Крім того, українським військовим необхідно встановити вогневий контроль над Кримським мостом, щоб Росія не змогла його ремонтувати.

Полковник ЗСУ пояснив, що допоможе Україні знищити Кримський міст

Наслідки удару по Кримському мосту. Фото з відкритих джерел

Військовий експерт Петро Черник запевняє, що Україна може зруйнувати Керченський міст, який з’єднує анексований Крим з територією Росії. Російська армія має системи ППО, тому українським силам потрібно здійснювати комбінований удар.

"Для цього потрібно сотні ракет. Тобто потрібна балістика, зокрема ракети ATACMS, які летять 5400 кілометрів на годину і їх дуже важко збивати. Також необхідно застосовувати крилаті ракети і цілу групу безпілотників", — говорить військовий аналітик в ефірі "Еспресо".

Крім того, Петро Черник вважає, що на руйнуванні Кримського моста не слід зупинятись, адже росіяни з часом зможуть його відремонтувати. Військовий експерт наголошує на необхідності отримати "вогневий контроль" над Кримським мостом.

"Якщо ж упаде кілька секцій, але це явище не буде постійним, то вони відремонтують міст через деякий час. Але щоб взяти під вогневий контроль, потрібно сотні ракет", — пояснює Черник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині пояснили, чому Росія оприлюднила секретні переговори офіцерів, які обговорювали можливість завдати удару по Кримському мосту.

Також "Коментарі" писали про реакцію речниці МЗС Росії Марії Захарової на злив переговорів німецьких офіцерів. Захарова пригрозила Німеччині та вказала, що у Берліні не провели денацифікацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини