Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полковник СБУ розповів, як ЗСУ можуть перетворити Крим на острів
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник СБУ розповів, як ЗСУ можуть перетворити Крим на острів

Противник готується до атаки ЗСУ у Запорізькій області і тому накопичує на цьому напрямі свої війська

19 січня 2023, 16:35 comments1108
Поділіться публікацією:

Наразі саме Запорізький напрямок є ключовим для української армії, бо сухопутний коридор у Крим Росія проклала саме через Запорізьку область. Агресор добре це розуміє, тому постійно накопичує сили. Як повідомляє видання "Коментарі" про це нардеп, полковник СБУ Роман Костенко розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Полковник СБУ розповів, як ЗСУ можуть перетворити Крим на острів

ЗСУ. Фото: Facebook Міністерства оборони України

"Якщо ми підемо в наступ і розрізаємо війська противника у напрямку Мелітополь-Бердянськ, то фактично Крим стане островом, який постачається лише через Керченський міст, яким ми зможемо бити", — зазначив полковник.

Він також прокоментував плани російських загарбників окупувати всю Донецьку та Луганську область до 1 березня. На думку Романа Костенка, противник свідомо робить такі заяви, щоб тиснути психологічно, але розуміє, але немає ні сил, ні ресурсів виконати заплановане.                       

"При тих силах і засобах, які сконцентровані на сході з обох боків — це малоймовірно. Враховуючи погодні умови, наявність озброєнь. Це більше інформаційна операція, щоб скувати наші сили, змусити нас маневрувати. У них багато місяців не вдається взяти Бахмут та Соледар, захоплення Донецької області зараз мало реалістичне", — вважає Костенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — польський генерал назвав напрям, звідки може вдарити Росія: 300 тисяч вже мобілізованих там. Удао може бути на Полтаву та Дніпро.                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Сербії Вучич прямо висловився – чий Крим та Донбас.                        




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини