Головна Новини Суспільство Війна з Росією Політолог розповів, як Путін видав своє зізнання щодо поразки у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог розповів, як Путін видав своє зізнання щодо поразки у війні

Андрій Піонтковський вважає, що Володимир Путін визнав поразку Росії у війні. Крім того, російський диктатор знайшов тих, кого звинуватить у цьому.

1 липня 2024, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Політолог Андрій Піонтковський заявив, що Путін озвучуючи свій ультиматум щодо готовності до мирних переговорів з Україною — визнав поразку Росії у війні. За словами політичного експерта, тепер Путін намагається покласти провину за невдалий результат війни на російських генералів.

Політолог розповів, як Путін видав своє зізнання щодо поразки у війні

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу "Еспресо" прокоментував умови, які оголосив Путін щодо закінчення війни в Україні. Політолог вважає, що заяви російського диктатора на Заході ніхто серйозно не сприймає, а самі слова Путіна лише "пуста загроза".

"Путін же ж розпочинав війну ультиматумом 30 країнам НАТО. Погрожуючи знищенням, сказав їм у день оголошення війни, що якщо ви лише наважитеся допомагати українцям, заважати мені трощити Україну, на вас чекають такі катастрофи, яких ви не знали впродовж вашої тисячолітньої історії. Тобто погрожував ядерною зброєю. Тепер уже зрозуміло, що це пуста погроза, Захід її не боїться", — сказав Піонтковський.

Політичний експерт вказує, що плани Путіна у війні зазнали краху, і тепер очільник Кремля думає, як йому залишитись при владі в РФ.

"Він хотів стати володарем Всесвіту, він був упевнений, що Київ за 7 днів і що Захід відступить мало не до Ла-Маншу. Але тепер він зайнятий іншим — йому потрібно залишитися при владі в країні, що зазнала поразки. Тому що навіть його ультиматум, нахабний і сміховинний, — це визнання поразки його планів війни, яку він оголосив 24 лютого. Зараз його завдання – залишитися при владі", — вважає політолог.

На думку, Піонтковського, Путін хоче укласти "мирну угоду", яка дозволить йому залишити під контролем частину українських територій. Таким чином, Путін захоче продати росіянам це як "почесну нічию", а провину за не окупацію всієї території України покласти на генералітет в армії РФ, яких він звинуватить у корупції та назве "злодіями та зрадниками".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній генсек НАТО заявив про провал першого плану Путіна щодо війни в Україні. Однак, за його словами у Кремлі вже почали використовувати запасний план.

Також "Коментарі" писали про прогноз Зеленського, коли Росія почне розвалюватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини