Головна Новини Суспільство Війна з Росією Політолог про інтерв’ю Путіна: В його очах й надалі фанатичний блиск, яким маніяк дивиться на жертву
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог про інтерв’ю Путіна: В його очах й надалі фанатичний блиск, яким маніяк дивиться на жертву

Росія і надалі хоче цілковито знищити Україну, так прокоментував у Фейсбуці інтерв’ю Володимира Путіна журналісту Такеру Карлсону політолог Віктор Таран. За його словами, потрібно готуватися до подальшого протистояння, передають «Коментарі»

9 лютого 2024, 11:25
Поділіться публікацією:

Суцільним жахом назвав інтерв’ю російського диктатора Віктор Таран. За його словами, його тези не мають нічого спільного ні з історією, ні з реальністю. Експерт підкреслив, що те саме Путін говорив у лютому 2022 перед початком повномасштабного вторгнення.

Політолог про інтерв’ю Путіна: В його очах й надалі фанатичний блиск, яким маніяк дивиться на жертву

Володимир Путін не зупиниться

"Що Київська Русь — це Росія, що Україну придумали поляки та австрійський штаб, що лівий берег і Київ це "исконние русские земли" Що більшість українців відчувають себе росіянами тому зараз відбувається гібридна громадянська війна. Але страшніше інше. В його очах й надалі цей фанатичний блиск, яким маніяк чи одержимий дивиться на жертву",
— говорить Віктор Таран.

Саме тому, на його думку, Росія не спиниться, і потрібно готуватися до подальшого протистояння. Таран назвав війну екзистенційною, оскільки українці борються за свою ідентичність та виживання.

"І саме тому вони хочуть нас знищити. Бо якщо не буде нас ніхто не завадить далі росіянам (точніше московитам) брехати про свою історію"
, — додав політолог.

На його думку, українським послам потрібно зробити інтервʼю в іноземних ЗМІ аби показати брехню росіян, в іншому випадку брехня піде по світу і її вже ніхто не спинить.

Про щось подібне говорить також колишній посол України в США Валерій Чалий. На його думку, було б добре, якби президент Володимир Зеленський дав інтерв’ю західним ЗМІ, щоби спростувати всю ту брехню, яку наговорив Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін в інтерв’ю Такеру Карлсонузаявив, що Росія все ще "не досягла цілей" у війні проти України, а також фактично визнав, що РФ розпочала війну проти України не у 2022, а ще у 2014 році і не було жодного "народу Донбасу", який веде війну проти української влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини