Головна Новини Суспільство Війна з Росією Політичний аналітик із США закликав нацменшини Росії терміново покинути територію країни: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Політичний аналітик із США закликав нацменшини Росії терміново покинути територію країни: у чому причина

«Або йди на війну, або тебе будуть позбавляти усіх прав»: Армен Чібухчян висловився про електронні повістки у РФ. Таку думку політичний аналітик із США озвучив в Телеефірі, пишуть «Коментарі»

17 квітня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Він переконаний, першими, хто опиниться під загрозою, будуть – нацменшини. Котрі вирішуватимуть проблеми з мобілізацією в Росії.

Політичний аналітик із США закликав нацменшини Росії терміново покинути територію країни: у чому причина

«Навіть у Гітлера не було таких методів»: Армен Чібухчян

"Це будуть вірмени, грузини, молдавани, казахи, таджики, узбеки, киргизи – першими їх будуть збирати. Це ті, хто отримав російське громадянство і в них воно подвійне. Я закликаю всі нацменшини, які живуть в Росії, особливо тих, у кого немає автономного округу, залишили країну", — зазначає Армен Чібухчян.

Далі експерт додав, що ці люди мають батьківщину, і краще там заробляти на чорний хліб і залишитись в живих, аніж чекати закінчення війни, перебуваючи у РФ. А ситуація з роботою у Росії з часом – ставитиме все складнішою.

"Жодні виправдання вас не врятують. Це навіть не хуліганська держава. Не знаю як схарактеризувати це. Якщо поглянути в історію, я не думаю, що у Гітлера були такі методи", – зазначив аналітик.

Відтепер росіяни у пастці, у якій лише один вихід – іти на війну. І хоча у Росії брешуть, що новий закон стосується лише військового обліку, а не мобілізації, разом з тим, — ті, хто отримав повістку не зможуть покинути межі країни. А ухилянтам заборонять керувати транспортними засобами.

"Безпрецедент: або йди на війну, або тебе будуть позбавляти усіх прав. Щоб продовжити жити так, як раніше – піди на війну, виживи, не повернись в чорному пакеті. Якщо пройдеш це пекло, тобі дозволять жити", –  резюмував аналітик.

Російська Держдума ухвалила закон про єдиний реєстр військовозобов’язаних, громадяни РФ, що підлягають мобілізації, мають отримати повістки. Через сервіс держпослуг їх надсилатимуть як у паперовому, так і електронному вигляді.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, у Кремлі пояснили – навіщо вводять електронні повістки та натякнули, що вона прийде кожному Повідомлялося, що після отримання повістки громадянинові РФ буде заборонено виїхати з країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини