Головна Новини Суспільство Війна з Росією Покровськ без газу та світла: що каже влада
commentss НОВИНИ Всі новини

Покровськ без газу та світла: що каже влада

Пошкоджено газопровід та приватні будинки – російські війська продовжують завдавати ударів по Покровську

сьогодні, 09:37
Поділіться публікацією:

Минулої доби ворог неодноразово обстріляв мирне місто, поцілив у приватну забудову декількох районів Покровська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

Покровськ без газу та світла: що каже влада

Фото: колаж порталу "Коментарі"

13 жовтня о 08:50 стався ворожий обстріл центральної частини міста, внаслідок якого пошкоджено 3 приватних домогосподарств. 

Близько 11:20 під ударом опинилась південна частина міста. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік 1955 року народження, якого з уламковим проникаючим пораненням грудної клітини було госпіталізовано до лікарні. 

В результаті обстрілу також пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури: котельню та газогін. Без газопостачання залишається 165 абонентів. 

Крім того, без електропостачання внаслідок обстрілу залишилися абоненти с. Троянда та мешканці південної та центральної частин Покровська.  Відновлювальні роботи заплановані на поточну добу.             

"З кожним днем зруйнованих будинків стає все більше. Поранення дістають місцеві жителі. Ворог гатить по об'єктах критичної інфраструктури, лишаючи покровчан умов для життя.                              

Залишатись в громаді дуже небезпечно! Єдиний надійний спосіб вберегти своє життя – евакуюватись!" – наголосили у місцевій владі.

У місті також нагадали, що у громаді триває евакуація цивільного населення.

Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини