Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Поки йдуть бої в Ізраїлі, ніхто не буде відвантажувати снаряди для України": екперт зробив тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поки йдуть бої в Ізраїлі, ніхто не буде відвантажувати снаряди для України": екперт зробив тривожну заяву

Бойові дії в Ізраїлі можливо ускладнять постачання деякого озброєння в Україну, заявив ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман

8 жовтня 2023, 21:15 comments1071
Поділіться публікацією:

 Війна на території  Ізраїлю  відвертати представників  світової громадськості від іншого військового вторгнення, яке триває в  Україні, але  це не значить, що всі  не пам’ятатимуть   про російську   окупацію.

"Поки йдуть бої в Ізраїлі, ніхто не буде відвантажувати снаряди для України": екперт зробив тривожну заяву

Війна в Ізраїлі (фото з відкритих джерел)

Саме так під час  ефіру Radio NV висловивсь   досвідчений учасник російсько-української війни, майор запасу Олексій Гетьман. Він також  зазначив, що бойові дії на території  Ізраїля можливо стануть причиною  ускладнення  постачання деякої зброї  в Україну.

"Там знаходяться американські склади снарядів. І з цих складів не ізраїльська, американська зброя передавалася нам. Скоріш за все, це може бути, якщо не зупинено, то призупинено точно. Поки там тривають бойові дії, звичайно, ніхто не буде завантажувати снаряди, перевозити їх, це очевидно", — сказав військовий.

Але на його особисте  переконання, військова допомога для  України не буде меншою.

"Так, це буде відволікати від війни в Україні. Але це не означає, що всі переключаться на війну в Ізраїлі і забудуть про війну в Україні. Ніхто нічого не забуде", — заявляє Олексій Гетьман.

До слова, вчора, 7 жовтня 2023 року бойовики угрупування  ХАМАС завдали з  території  Сектору Гази масованого ракетного удару по ізраїльській   території, ударивши понад 2000 ракетами.  Відповідаючи на удар,  військові  ізраїльської  армії атакували палестинські позиції.

Представники  бойового крила ХАМАС — угруповання "бригади Ізеддіна аль-Кассема" виступили  із загрозою, що будуть завдані  удари по Тель-Авіву".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що польський президент зробив тривожний прогноз для УкраїниПольський президент Анджей Дуда відреагував на напад бойовиків Хамас на Ізраїль. За його словами, ця війна вигідна Росії. На думку польського президента, ситуація на Близькому Сході, що пов’язана з атаками ХАМАС на Ізраїль, буде мати ефект "відведення очей від України". Окрім цього, польський президент висловив побоювання, що Євросоюз може зазнати чергової міграції з Близького Сходу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини