Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму

Після ударів по Кременчуку українська письменниця вирішила нагадати історію, що сталася у російському Забайкаллі

30 червня 2022, 12:58 comments2012
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Семирічну доньку льотчика-зрадника з Криму роздерли собаки посеред вулиці. Про це пише видання ТСН, посилаючись на українську письменницю Оксану Забужко.

Поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму

Антон Канорський та Путін. Фото: dailymail.co.uk

Після ударів по Кременчуку українська письменниця вирішила нагадати історію, що сталася у російському Забайкаллі за місяць до повномасштабного вторгнення РФ до України. Видання зазначає, що льотчик на ім'я Антон Канорський зараз служить в авіаполку, який бомбардував торговий центр.

Письменниця згадала моторошну історію, про яку говорили світові ЗМІ. Тоді, у січні 2022 року посеред вулиці на семирічну дочку, російського льотчика, якого нагородив особисто Путін, накинулися собаки. У цей час дівчинка йшла додому із музичної школи.

Поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму - фото 2

Фото: DailyMail.co.uk 

"Преса смакувала жахливі подробиці: відгризеної собаками дівчинчиної ноги так і не знайшли, ховали в закритій труні, бо личко теж було погризене, мама на звістку про трагедію потрапила до лікарні... І тільки в кримських пабліках промайнула новина, од якої мені справді пішов мороз поза шкірою: виявляється, 2014 рік Антон Канорський ще зустрів українцем — у складі військової частини, розташованої в Криму", — пиша письменниця.

Письменниця підкреслила, що така моторошна смерть дитини може бути карою Бога.

"Була колись така страшна українська лайка — "а щоб тебе собаки з'їли!" Виявилося, може бути ще страшніше – зраджуєш Україну, стаєш росіянином, і зразу ж, одним пакетом — убивцею сирійських дітей, після чого собаки з'їдають уже не тебе, а твою дитину". – пише Оксана Забужко.

Поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Міноборони РФ пояснили, чому вивели військових із острова Зміїний. У РФ заявляють, що нібито дослухалися позиції ООН з розблокування гуманітарного коридору в Чорному морі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Липневий прогноз: чого чекаємо на всіх фронтах – до чого готуватися. Те, як розвиватимуться події в Україні у липні, багато в чому залежить від позиції партнерів Києва. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що НАТО готуватиметься до війни з РФ: про що говорять гучні рішення Альянсу – який тепер курс. Анонс Столтенберга здійснився — НАТО прийняло справді історичні рішення. Докладно про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що прийшла у військкомат та шокувала працівників: у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці. Жительці Тернополя вручили повістку, бо вона з'явилася на вулиці після початку комендантської години. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 червня 2022, 13:08

А поруч, на паркані, прибитий цвяхами хлопчик в трусиках. Чим далі - тим більше таких випадків. Чому? Зе-вирок вже проголошено. Для історії він той, хто остаточно занапастив Україну.


Новини