Головна Новини Суспільство Війна з Росією Показуємо світу нікчемного Путіна: у ВР відреагували на події в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Показуємо світу нікчемного Путіна: у ВР відреагували на події в Курській області

Події у Курській області показали, що боятися Росію та її диктатора не має сенсу

8 серпня 2024, 11:26 comments1075
Поділіться публікацією:

Вперше після Другої світової війни іноземна армія проводить загальновійськову операцію на території Росії і бере під свій контроль населені пункти, так на події в Курській області відреагував народний депутат Олексій Гончаренко.

Показуємо світу нікчемного Путіна: у ВР відреагували на події в Курській області

Володимир Путін

За його словами, операцією в Курській області Україна чітко демонструє американцям, а також європейцям, що всі ядерні погрози Росії є блефом. Тобто, підкреслює політик, Росію можна і треба атакувати.

"Ми показуємо світу нікчемного Путіна. У нього захоплюють територію, а він про мотоцикли спілкується і туризм", — відзначив нардеп.

Окрім того, за його словами, Україна у цій війні намагається зіграти по-іншому, розтягує фронт, перехоплює ініціативу та поповнює обмінний фонд.

"Ну і останнє про наших союзників. Дуже дивна позиція США: щось там перевіримо. Що перевіряти? У нас йде війна. Ви — наші основні союзники.  Наше завдання перемогти Росію. Нам потрібно бити по їх території і потрібно знищувати ворога усюди. Ми тут не в шахи граємо, у нас реальні життя реальних людей. З цим треба працювати", — підсумував Гончаренко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що регулярні війська української армії увійшли в Курську область. При цьому, як відзначив військовий Ігор Луценко, всі ці події, які відбуваються на території РФ свідчать, що диктатор Путін "мертвий", адже він жодним чином не реагує на те, що відбувається в його країні. Від нього очікують рішень та вказівок, в їх просто немає, каже військовий. На його думку, Україна повинна чітко пояснювати своїм західним союзникам те, що боятися Путіна і Росію не варто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини