Головна Новини Суспільство Війна з Росією Показали, як виглядає блекаут в Україні із космосу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали, як виглядає блекаут в Україні із космосу (ФОТО)

Супутники зафіксували, як українські міста поринули в темряву

24 листопада 2022, 22:35
Поділіться публікацією:

З'явилися супутникові знімки, як міста в Україні поринули в цілковиту темряву після чергової масованої атаки росіян по українських енергооб'єктах 23 листопада. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Sky News.

Показали, як виглядає блекаут в Україні із космосу (ФОТО)

Блекаут в Україні показали з космосу (ілюстративне фото з відкритих джерел)

На опублікованих світлинах видно, як супутники зафіксували, що більшість території нашої країни була повністю занурена в темряву.

 Окрім цього, у повідомленні зазначається, що наразі ситуація з енергопостачанням в Україні поступово покращується.

Показали, як виглядає блекаут в Україні із космосу (ФОТО) - фото 2
Показали, як виглядає блекаут в Україні із космосу (ФОТО) - фото 3

 Зазначимо, що "Коментарі" повідомляли про те, що з'явилися нові подробиці наслідків ракетних ударів по Україні. 55 людей отримали поранення, а 10 загинули через масовані ракетні удари Росії. Про це повідомив речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій, полковник служби цивільного захисту Олександр Хорунжний під час брифінгу. У ДСНС повідомили, що росіяни ракетами та артилерією обстріляли вісім областей України та столицю. Зокрема, Донецьку, Запорізьку, Київську, Харківську, Кіровоградську, Львівську, Херсонську та Вінницьку області. Найбільше дісталося  Києву та області. Окрім цього, він заявив, що за повідомленням "Укренерго" в Україні все ще зберігається критична ситуація в енергетичній галузі. Наразі тривають роботи з перепідключення електропідстанцій в усіх регіонах України.

Також "Коментарі" писали про те, що у Путіна цинічно заявили, що українська влада може припинити страждання людей. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що "влада України має всі можливості врегулювати ситуацію та припинити страждання народу, виконавши вимоги Росії". Тим самим речник російського президента визнав на офіційному рівні, що масовані ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури використовуються ворогом, як засіб шантажу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини