Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк відповів, що в Україні думають про «замороження війни»
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк відповів, що в Україні думають про «замороження війни»

Безумством в ефірі Freedom назвав пропозицію Росії Сполученим Штатам щодо «замороження війни» в Україні радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. За його словами, Україна на це не піде, передає портал «Коментарі»

14 лютого 2024, 19:18
Поділіться публікацією:

Михайло Подоляк повідомив, що Україна не піде на жодні компроміси з Росією, і не грає ролі куди і кого буде звертатися Кремль.

Подоляк відповів, що в Україні думають про «замороження війни»

Михайло Подоляк

"Росія пропонує виключно "капітулярські" умови для України. Немає жодних пропозицій про переговорний процес. І заморожування конфлікту — це знову ж таки програш України",
- зазначив Подоляк.

За його словами, у рамках "замороження війни" Росія виставляє для України неприйнятні умови. По-перше, каже він, РФ хоче отримати українські території. По-друге, росіяни хочуть, щоб Україна відмовляється від суб'єктності та суверенітету.

"Третє — військові злочини, як країна, яка не програла, Російська Федерація не несе за них відповідальності і не виплачує репарації, не виплачує компенсації, байдуже що. Але вона ні за що не сплачує. Це настільки божевільно просто",
— заявив Подоляк.

При цьому, на думку радника голови Офісу президента, Росія хоче "заморозити війну", щоб просто отримати оперативну паузу.

"За цей час Росія продовжить мілітаризацію своєї економіки, продовжить накопичення ресурсів, продовжить апгрейдити свої військові інструменти. ... Тобто, в принципі, Росія просто хоче отримати якусь паузу на кілька місяців для того, щоб покращити якість своєї експансії"
, — резюмував Подоляк.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що очільник російського МЗС Сергій Лавров заявив, що РФ готовадо перемовин щодо війни в Україні, проте країни Заходу не хочуть враховувати її інтереси. Також Лавров додав, що начебто Сполучені Штати та їх союзники не полишають "мрій" щодо нанесення Росії стратегічної поразки.

Також портал "Коментарі" розповідав, що на думку нардепа Володимира Ар’єва, Росія насправді не зацікавлена у переговорах стосовно припинення війни в Україні. По-перше, вона не настільки економічно виснажилася, як того хотілося б Україні. По-друге, у диктатора Володимира Путіна є план, як змусити країни Заходу вести переговори по Україні без України. Для цього диктатор хоче під кінець року влаштувати провокація щодо однієї з країн НАТО і змусити залагоджувати питання ціною України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини