Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк розкрив хитрий задум переговорів про мир в ОАЕ
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розкрив хитрий задум переговорів про мир в ОАЕ

Такі потуги пов'язані з "Мінським два", вважає радник глави Офісу президента

12 серпня 2023, 12:35 comments1043
Поділіться публікацією:

В ОАЕ хочуть запустити переговорний процес між Україною та Росією не заради реального встановлення миру та звільнення всієї української території, а заради того, щоб допомогти Росії виграти час, тобто запустити щось схоже на "Мінськ-2". Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, відреагувавши на пропозицію президента ОАЕ Мухаммеда бен Заїд Аль Нахайяна посадити Путіна та Зеленського за один стіл переговорів "заради миру".

Подоляк розкрив хитрий задум переговорів про мир в ОАЕ

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Михайло Подоляк зазначив, доки йтиме так званий мирний процес, переговори Росії дозволять і надалі вбивати, провокувати, переозброюватися, вкидати великі гроші в осередки нестабільності не лише в Україні, а й у всьому світі.

На думку радника голови ОП, від такого переговорного процесу виграє виключно Кремль, якому все це потрібно виключно у рамках посилення злочинних дій.

Подоляк підкреслив, що позиція України залишається незмінною – неможливо сідати за стіл переговорів із Росією. Поки що її війська перебувають на території України.

"Важливо не забувати, що Росія – це абсолютно юридично зафіксована країна-злодій, вона вкрала частину територій, у даному випадку окупувала в рамках міжнародного права, і, відповідно, вона абсолютно точно вбила велику кількість цивільного населення", – заявив Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у світі може збільшитись кількість держав, які відкрито закликатимуть Україну розпочати переговори з Росією. Такі заклики можуть активізуватися вже восени. Таку заяву у себе в Instagram зробив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 серпня 2023, 12:55

Так йдіть нарешті в наступ і робіть так, щоб Росія нікому не могла більше шкодити. Досить ховатись за цивільними.


Новини