Головна Новини Суспільство Війна з Росією Почався чемпіонський раунд. Військовий пояснив, чому неможна зараз заключати мир з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Почався чемпіонський раунд. Військовий пояснив, чому неможна зараз заключати мир з РФ

Умовні «мінські угоди» в жодному разі неможна зараз підписувати з Росією, про це е Фейсбуці написав військовий Дмитро Бабкін. За його словами, в цьому разі Україна втратить все – території, підтримку союзників і можливість членства в НАТО

4 березня 2024, 13:33
Поділіться публікацією:

Колись, каже військовий Дмитро Бабкін, "Мінські угоди" дали Україні час, щоби провести необхідні реформи в армії та створити саму армію практично з нуля. Проте ці угоди не додали Україні союзників у війні з Росією. Тепер же, вважає він, неможна підписувати з Росією жодних так званих мирних угод.

Почався чемпіонський раунд. Військовий пояснив, чому неможна зараз заключати мир з РФ

Війна в Україні

"Зараз, ситуація геть інша! Впевнений, якщо зупинимося з активним опором і щось "мироутворююче" підпишемо — втратимо території назавжди",
— говорить військовий.

При цьому він вважає, що російському диктатору Володимиру Путіну потрібно підписати щось, щоб допомогло йому "перевести дух". Разом з тим, вважає військовий, очільник РФ хоче, щоб Україна "викинула білий прапор" і віддала йому всі захоплені території.

Ця ситуація небезпечна тим, вважає військовий, що при підписанні мирних угод союзники припинять підтримку Сил оборони, підкресливши, що поганий мир все ж краще, ніж війна.

"Натомість, знову повернуться до питань розбудови демократії та запобіганню корупції в Україні. І це гарно, але зараз не на часі, бо ворог не у воріт, а в нас вдома і він системно та методично нас масово вбиває!"
- говорить Бабкін.

При цьому, за його словами, з таким станом справ Україна не зможе отримати омріяєне членство в НАТО.

"Для нас, як і для цивілізованого світу загалом саме зараз розпочалися "чемпіонські раунди", як це називають в боксі. Нам потрібно встояти! Союзникам теж потрібно цей шлях пройти, бо, як виявилося, вони (навіть законодавчо) виявилися не готові до таких викликів",
— відзначив військовий.

За його словами, якщо темп бойових дій не впаде — скоро (рік-два) все закінчиться повним мілітарним розгромом Росії на полі бою.

"Поки ми боремося — в нас є шанс на перемогу!"
— стверджує Бабкін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу в інформпросторі знову почали піднімати тем так званих мирних переговорів з РФ. Зокрема, президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що готовий надати майданчик для проведення переговорів між Україною та РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини