Почалося те, про що попереджали: у DeepState сигналізують про великий штурм росіян

Росіяни розпочали активні спроби з відтіснення наших військ у Курській області

Ситуація на лівому фланзі українського угруповання у Курській області серйозно ускладнилася, російські війська розпочали активні штурмові дії. Є низка ділянок, де українцям доводиться відступати із раніше зайнятих позицій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчить повідомлення аналітичного проекту DeepState.

Аналітики зазначили, що росіяни розпочали активні штурмові дії, перекинувши бронетехніку спочатку через річку Сейм, а потім і через дрібніші річки.

Фахівці проекту DeepState також зафіксували рух броньованої колони росіян із Коренєво у напрямку Снагості, а також активні бойові дії там.

"Ще один удар відбувся з Коренєво, яке втратили нещодавно, на Снагость", - йдеться у повідомленні.

Українські військові довго намагалися взяти під контроль Коренєво, але в результаті росіянам все ж таки вдалося відтіснити ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - більше місяця, як у Курській області, розпочалася операція ЗСУ. Про що говорить тактика ЗСУ у Курській області? Чи справді українські військові тепер мають можливість сковувати росіян ще більше? Видання "Коментарі" розібралося у питанні, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олександр Сирський вперше назвав справжню причину, чому Курську область обрали для прориву ЗСУ.

Раніше "Коментарі" писали – DeepState повідомляє, що ситуація неподалік Покровська змінилася: деталі.