Головна Новини Суспільство Війна з Росією Побиття працівниками ТЦК чоловіка на Львівщині: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття працівниками ТЦК чоловіка на Львівщині: з'явилися нові подробиці

Працівників ТЦК у Львівській області мають помістити під варту

20 вересня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

Співробітників ТЦК на Львівщині, що виявились  причетними до побиття  цивільної людини, мають намір арештувати. Про це проінформувала радниця з комунікації ДБР Тетяна Сап'ян  під час ефіру телемарафону.

Побиття працівниками ТЦК чоловіка на Львівщині: з'явилися нові подробиці

Працівники ТЦК побили чоловіка на Львівщини (фото з відкритих джерел)

"Найближчим часом, я думаю до кінця цього дня, буде оголошена підозра і буде обиратися для підозрюваних запобіжний захід. Це утримання під вартою без альтернативи внесення застави", — наголосила  представниця ДБР.

Вона  розповіла, що зараз  громадянин, якого били, знаходиться на обстеженні в лікарні. Потерпілий чоловік сам з Харківського  регіону, він  призовного віку.

"Як він опинився в ТЦК природно виникає запитання. Виявилося, що його було затримано на кордоні з Польщею, він намагався нелегально перетнути кордон. І відповідно було складено протокол про порушення правил перетину державного кордону. Але за таке порушення є адміністративна відповідальність. Людина могла просто сплатити штраф", — зазначила  радниця ДБР.

Проте затриманого  скерували до ТЦК. Йому пропонували піти туди і стати на облік, адже  він є військовозобов'язаним. Представники ТЦК  радили йому  пройти військово-лікарську комісію та йти на  службу.

"Наразі слідством встановлено, що він відмовився. А те, що ми з вами побачили на відео стає продовження тих подій. Але це зовсім не виправдовує дій працівників ТЦК", — завершила  представниця ДБР.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Львівщині працівник ТЦК з пістолетом в руках побив чоловікаНа Львівщині трапився новий скандал за участю територіального центру комплектування. У мережі з'явилося відео, де видно, що військком з пістолетом в руках жорстоко б'є чоловіка. Окрім цього, він казав чоловіку, що “його ніхто не знайде”. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини