Головна Новини Суспільство Війна з Росією По-домашньому в Криму більше не буде. ГУР готує «сюрпризи» окупантам
commentss НОВИНИ Всі новини

По-домашньому в Криму більше не буде. ГУР готує «сюрпризи» окупантам

Для росіян в тимчасово окупованому Криму готують серію «сюрпризів», про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає портал «Коментарі»

26 лютого 2024, 13:20
Поділіться публікацією:

Зокрема, Юсов розповів, що мова йде не просто про "сюрприз", а про цілий комплекс "подарунків", які будуть для ворога дуже відчутними. Розвідник підкреслив, що для цього будуть використані не просто морські дрони чи окремо безпілотники. Цього разу, за його словами, все відбуватиметься більш комплексно. Як результат, підкреслив Юсов, ця серія заходів сприятиме тому, що Крим повернеться додому.

По-домашньому в Криму більше не буде. ГУР готує «сюрпризи» окупантам

Андрій Юсов

Окрім того, розвідник підкреслив, що і до цього часу на Крим намагалися впливати комплексно. Зокрема, вже знищено третину Чорноморського флоту РФ, потоплено крейсер "Москва", звільнено острів Зміїний та повернено "вишки Бойка".

Як підкреслив Андрій Юсов, під час усіх цих операцій також проводилася комплексна робота. Зокрема, застосовувалися дрони, була підтримка з повітря. Окрім того, додав він, свою роботу проводили десантники та навіть рух спротиву, який діє на тимчасово окупованих територіях.

"Це все частини плану і задуму, які поетапно реалізовуються. І ми побачимо найближчим часом продовження реалізації таких операцій",
— підкреслив представник розвідників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що громадянам РФ потрібно якнайшвидше тікати з Криму. Бійці української розвідки можуть зайти на півострів та влаштувати там справжній жах. Таку пораду росіянам дав керівник спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони Тимур.

Разом з тим, очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов підкреслював, що росіянам в Криму слід очікувати на бавовну в цьому році. Він не виключив, що можуть бути нанесені удари по Кримському мосту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини