Головна Новини Суспільство Війна з Росією Плетенчук розкрив нову тактику Росії для захисту Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

Плетенчук розкрив нову тактику Росії для захисту Кримського мосту

Підсилена охорона Кримського мосту: Росія використовує авіацію та ППО

сьогодні, 11:36
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні сили зосередили значні сили протиповітряної оборони навколо Кримського мосту, але основну роль у його захисті тепер грають гелікоптери. Це рішення обумовлене тим, що охороняти міст з води вони вже не можуть, а використання авіації є складним і дорогим кроком. Про це розповів речник Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Плетенчук у ефірі Громадського радіо.

Плетенчук розкрив нову тактику Росії для захисту Кримського мосту

Речник Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Плетенчук

За словами Плетенчука, росіяни зробили акцент на захисті мосту з повітря за допомогою щільної протиповітряної оборони, доповненої гелікоптерами. 

"Охороняти міст авіацією значно дорожче та складніше, але вони це роблять", — зазначив він

Зазначимо, що Кримський міст є ключовим для Росії, адже через нього здійснюється сполучення з окупованим Кримом. Плетенчук підкреслив, що цей об'єкт важливий не тільки з точки зору логістики, але й для підтримки іміджу російської влади.

Цікаво, що навіть нещодавня пожежа на нафтобазі, яка сталася у Криму, не викликала такого рівня охорони, як захист Кримського мосту. Це ще раз підтверджує, наскільки важливий цей міст для росіян як з технічної, так і з політичної точки зору.          

"Для них це основна артерія зʼєднання з РФ, якщо дивитися на це з технічної точки зору. Навіть нафтобазу, яка недавно загорілася, вони, здається, охороняли не так серйозно".

Читайте також на порталі “Коментарі” — Повідомлення західних ЗМІ про таємні переговори щодо України, які нібито йдуть нині, — це не більше, ніж провокація, заявив так званий голова Кримської міжнаціональної місії Заур Смирнов.                                                          



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини