Головна Новини Суспільство Війна з Росією Плани Путіна в Україні зірвано: російські добровольці розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Плани Путіна в Україні зірвано: російські добровольці розкрили деталі

Російські добровольці заявляють, що їхній рейд до РФ зірвав плани Путіна щодо наступу

21 березня 2024, 12:17 comments1177
Поділіться публікацією:

Прорив кордону РФ дозволив перекреслити плани армії російського диктатора Володимира Путіна щодо наступу, присвячених "перемозі" на виборах президента. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час прес-конференції розповів боєць легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський.

Плани Путіна в Україні зірвано: російські добровольці розкрили деталі

Російський добровольчий корпус. Фото з відкритих джерел

Боєць розповів, що люди, які сьогодні перебувають у Кремлі, дуже люблять символізм. Саме тому намагаються присвятити якісь свої наступи чи інші "досягнення" якимось датам, як приклад 9 травня, день народження диктатора чи річницю повномасштабного вторгнення.

"Путінська армія збиралася проводити суттєву атаку, приурочивши це до виборів, а точніше кажучи, до інавгурації, яка має відбутися. Відповідно наша операція у військовому сенсі зірвала ці плани російської армії", — заявив боєць легіону "Свобода Росії".

Він додав, що прорив кордону Росії змусив ворога перекинути значні сили, зокрема з Харківського та Куп'янського напрямків, щоб утримати Бєлгородську та Курську області.                                                     

"Поки що свої (Ред. — Бєлгородська та Курська області). Фактично ми зірвали плани щодо настання збройних сил РФ, приурочені до виборів і перепризначення Путіна", — додав Олексій Барановський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — влада ще одного російського міста закликала жителів евакуюватися.   

Також видання "Коментарі" повідомляло, що показав рейд добровольців на прикордонні РФ: як змушений реагувати путінський режим. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини