План Путіна починає сипатись: що заважає окупантам просуватися на Покровському напрямку

Незважаючи на те, що Сили оборони України знищують одну групу окупантів, за нею йде в наступ одразу інша

Великі втрати російських загарбників ускладнюють їх просування на Покровському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ24" заявив підполковник, прес-офіцер бригади "Червона калина" Микола Коваль.

"Насамперед, вони хочуть дійти до дороги. Це може бути не тільки через Покровськ. Може бути і через Мирноград. Ворог намагається йти вперед, але через великі втрати він також не може це робити, тому що ми цілодобово і щодня дуже максимально намагаємося проводити роботу, щоб ані піхота, ані техніка не змогла пройти”, - зазначив Коваль.

Він повідомив, що минулої доби його бригадою було знищено три ворожі групи, які штурмували українські позиції. Ці групи складали близько 40 окупантів.

Микола Коваль зазначив, що українські захисники бачать та знають заздалегідь, коли противник починає пересуватися. Але як тільки наші воїни знищують одну групу, за нею заходить знову інша група. Російське командування не вважає втрати, переслідуючи за будь-яку ціну досягти поставленої мети.

Читайте також на порталі "Коментарі" - противник на Покровському напрямі не планує втрачати ініціативу, тому постійно проводить штурмові дії. Про це в ефірі каналу "Еспресо" заявив начальник служби зв'язків із громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Секач.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стали відомі втрати Росії та України на Авдіївсько-Покровському напрямку.