Головна Новини Суспільство Війна з Росією План перемоги Зеленського може стати дуже небезпечним для України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги Зеленського може стати дуже небезпечним для України: яка причина

План перемоги може розчарувати, адже влада заявляла про можливість швидкого закінчення війни.

сьогодні, 10:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український журналіст та політичний оглядач Віталій Портников вважає, що план перемоги Зеленського більше розрахований на внутрішню аудиторію України, через що може стати небезпечним інформаційним заходом.

План перемоги Зеленського може стати дуже небезпечним для України: яка причина

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Віталій Портников в ефірі телеканалу "Еспресо" висловився щодо плану перемоги, який був представлений президенту США Джо Байдену. За його словами, ця ініціатива влади "дуже небезпечна", адже більше спрямована на Україну та її населення, ніж на Захід.

"План був розрахований на те, що українці будуть думати, що Зеленський поїде до США, запропонує план дій, нам швидко дадуть все необхідне й війна закінчиться за кілька місяців", — говорить Портников.

За його словами, деякі люди почали сприймати слова Зеленського реально, зокрема про швидке закінчення війни в Україні.

"Багато людей вже почали говорити, що війна закінчиться через кілька місяців й навіщо готуватись до зими без світла. Це наслідки таких інформаційних заходів", — сказав Портников.

Портников додає, що це стало проблемою, адже, за його словами, влада 2,5 роки вводить українське суспільство в оману.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен розповів, як у США відреагували на план перемоги, який у Вашингтоні представив президент України Володимир Зеленський.

Також "Коментарі" писали про реакцію Росії на критику від Зеленського щодо бразильсько-китайської "мирної ініціативи" закінчення війни в Україні. За словами очільника МЗС РФ Сергія Лаврова, президент України поводився "по-хамськи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини